Активісти збираються під Солом`янським судом (відео)

Сьогодні тут має відбутися обрання запобіжного заходу відстороненому від посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову

У Києві під будівлею Солом'янського райсуду, де мають обрати запобіжний захід голові ДФС Роману Насірова, зранку знову збираються люди.

Активісти вимагають, щоб Насіров залишився під вартою й не втік, повідомляє Автомайдан на своїй сторінці у Twitter, інформують Патріоти України.

"Ну що ж, як ми і обіцяли – Насіров не пройшов. Народ знову починає збиратися, чекають на нього вже з речами для СІЗО", – йдеться у повідомленні.

О 9:30 має має розпочатися засідання, на якому обиратимуть запобіжний захід Насірову, 72-годинний термін утримання під вартою якого вже сплив 5 березня вночі.

Як повідомлялося раніше, 5 березня в Києві біля будівлі суду почали збиратися небайдужі громадяни, щоб не допустити втечі Насірова. Співробітники НАБУ і лікарі швидкої допомоги залишили будівлю Солом'янського районного суду у зв'язку з тим, що термін арешту Насірова закінчився в 00:00 6 березня.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...